Home » Recensies: Boeken » Recensie: A million worlds with you

Recensie: A million worlds with you

33913870Auteur: Claudia Gray
Titel: A million worlds with you
Serie: Firebird #3
Genre: Young Adult sci-fi
Taal: Engels
Jaar: 2016
ISBN: 9780062279033
Gelezen: maart 2018
♥♥♥♥

Omslagtekst:
The fate of the multiverse rests in Marguerite’s hands in the final installment of the Firebird trilogy by New York Timesbestselling author Claudia Gray.

Ever since she used the Firebird, her parent’s invention, to cross through alternate dimensions, Marguerite has been at the center of a cross-dimensional feud. Now she has learned that the evil Triad Corporation plans to destroy hundreds of universes, using their ultimate weapon: another dimension’s Marguerite who is wicked, psychologically twisted, and always one step ahead.

Even though her boyfriend Paul has always been at Marguerite’s side, the Triad’s last attack has left him a changed man, and he may never be the same again. Marguerite alone must stop Triad and prevent the destruction of the multiverse. It’s a battle of the Marguerites . . . and only one can win.

In the epic conclusion to the sweeping series that kicked off with A Thousand Pieces of You, fate and family will be questioned, loves will be won and lost, and the multiverse will be forever changed.

Recensie:
Lees hier ook de recensies van deel één en twee.
Pfoe. Het laatste deel van deze serie! Ik vond deze serie super tof en spannend, al vond ik deel twee wat tegenvallen. Met dit deel is Claudia Gray echter helemaal terug. Dit deel vond ik stukken beter.

Het boek begint met wat er in de vorige delen is gebeurd en dat vond ik wel handig, omdat er soms nogal wat tijd tussen zit voor ik een volgend deel lees. Zo kom je weer een beetje terug in de setting voor je in volle vaart met het verhaal mee gaat.

Want zo gaat het. Het verhaal is razend spannend en vlot geschreven waardoor je er als een trein doorheen gaat. Ik vond het ook heel moeilijk om het boek weg te leggen omdat ik heel graag wilde weten hoe het verhaal zou aflopen.

Het was een goed verhaal met toffe elementen en een passend slot voor een razend spannende serie. Ik geef dit derde deel 4 sterren wat het gemiddelde van deze serie ook 4 sterren maakt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s