Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseHoi allemaal! Pfoe, ik heb een druk weekje achter de rug. Jullie ook? Voor mij zit de vakantie er inmiddels helemaal op en dat betekent dat ik weer terug moet komen in het oude ritme. Dat is nogal wat. Maar dat komt wel goed. Vandaag is het weer zondag, dus tijd voor een showcase. En ik heb wat leuke dingen om jullie te laten zien!

Gekocht
7d0fed63-2d9d-4f36-a50b-ae7b5104e4d0.jpg
Goed, ik begin met het minder spannende. Op een van de dagen van Castlefest was ik verkleed als de Queen of Hearts van Alice. Ik was ook een bookstagram challenge aan het doen en op die dag was het thema ‘fantasy favourite’. Nu had ik net een week geleden Alice van Christina Henry uitgelezen en ik wilde super graag weten hoe het verder ging. Mijn plan was om het tweede deel. Red Queen, te kopen op Castlefest en de bookstagram foto te maken van mij in die outfit en het boek. Dat was helaas geen succes, want het boek hadden ze niet! Dus moest ik iets anders bedenken. Ik gebruikte uiteindelijk een foto van mezelf verkleed als Harry Potter personage voor de challenge. Ik kocht die dag wel een boek, namelijk De kleine Heks van Benjamin Lacombe en Sebastian Perez (die ik vergeten ben op de foto te zetten, oeps!)
In ieder geval, ik had me zo verheugd op het kopen en lezen van Red Queen dat ik het boek meteen bestelde toen ik thuis was, zodat ik het alsnog snel kon lezen.

Maar… dat is niet het enige (boek) wat jullie op de foto kunnen zien! Zoals ik laatst vertelde, mag ik voor mijn werk boeken kopen voor de bibliotheken op scholen. Een van de boeken die ik een paar weken geleden in mijn aanschafvenster tegen kwam, was We’re here to get you uked. Ik had er nog nooit van gehoord maar het klonk super tof dus ging ik wat meer onderzoek doen. Op Bol.com kon ik de eerste pagina’s al lezen en jongens, wat was dit boek motiverend! Sinds die paar weken wil ik zo graag een ukelele kopen en leren spelen, maar ik hield me in, want ik heb wel vaker dat soort bevliegingen. Even later gingen we op vakantie naar Engeland en in York kwamen we een muziekwinkel tegen met een hele muur vol ukes. Ze hadden alle kleuren van de regenboog en waren in gekke vormen, zoals doodskoppen en bloemen. Wat ontzettend gaaf! Ik heb echt een uur in de winkel gestaan, maar heb er uiteindelijk geen gekocht omdat het me niet handig leek in het vliegtuig, en wederom, misschien was het maar een bevlieging. Goed, vakantie voorbij, en tijd om verder te klussen aan het huis en weer aan het werk te gaan. De uke werd niet helemaal vergeten, maar verplaatste zich wel naar ergens achterin mijn hoofd. En toen kwam Castlefest en kwam het idee van de ukelele weer naar boven. Want hoe chill zou het zijn om op een grasveldje te zitten, op Castlefest en muziek te kunnen maken. Dat leek me echt heerlijk. Toen ik thuis was, gooide ik het boek van Red Queen in mijn mandje en ging ik op zoek naar Ukeleles, en natuurlijk het Uked boek. Ik vond een prachtige sopraan ukelele met bloemen en vlinders op de klankkast en was meteen verliefd. Deze week kwam hij binnen en ik heb er iedere dag al op geoefend. Ik kan al best wat, maar heb nog wel wat oefening nodig. Maar het is zo leuk om te doen! Ik ben blij dat ik eindelijk die knoop heb doorgehakt 🙂

Gekregen
90b6a5d1-08c5-4ab1-9b4a-87b04f9b073e.jpgIk kreeg deze week ook nog 2 recensieboeken binnen. Ze waren iets later dan gepland, vanwege de verhuizing (en ze per ongeluk naar het oude adres waren verstuurd) maar nu zijn ze eindelijk binnen. Ik kreeg Juliette of het geluk van boeken van Christine Féret-Fleury in een prachtige hardcover en Vind ik leuk van Holly Bourne. Het laatste boek is volgens mij een Bridget Jones achtig verhaal, terwijl het eerste boek een romantisch verhaal is waar boeken een grote rol spelen.

Ik kan niet wachten tot ik deze boeken allemaal kan gaan lezen. En tot ik eindelijk ukelele kan spelen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s