Home » Recensies: Boeken » Recensie: Ten thousand skies above you

Recensie: Ten thousand skies above you

17234659Auteur: Claudia Gray
Titel: Ten Thousand Skies above You
Serie: Firebird #2
Genre: Young Adult, Sci-Fi
Taal: Engels
Jaar: 2015
ISBN: 9780062278999
Aantal pagina’s: 432
Gelezen: Oktober 2017
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Ever since she used the Firebird, her parents’ invention, to cross into alternate dimensions, Marguerite has caught the attention of enemies who will do anything to force her into helping them dominate the multiverse—even hurting the people she loves. She resists until her boyfriend, Paul, is attacked and his consciousness scattered across multiple dimensions.

Marguerite has no choice but to search for each splinter of Paul’s soul. The hunt sends her racing through a war-torn San Francisco, the criminal underworld of New York City, and a glittering Paris where another Marguerite hides a shocking secret. Each world brings Marguerite one step closer to rescuing Paul. But with each trial she faces, she begins to question the destiny she thought they shared.

The second book in the Firebird trilogy, Ten Thousand Skies Above You features Claudia Gray’s lush, romantic language and smart, exciting action, and will have readers clamoring for the next book.

Recensie
Ik kreeg het eerste boek van deze serie voor mijn verjaardag vorig jaar. Ik vond hem echt tof, en kon ook niet wachten om het tweede deel te gaan lezen. Klik hier voor mijn recensie van deel één.

Ik vond deel twee op het eerste gezicht minder spannend dan deel één. Het kwam wat langzamer op gang en het duurde echt even tot ik erin zat. Maar toen ik er eenmaal in zat, kwam ik er ook niet meer uit tot het boek uit was.

Het verhaal is spannend en heeft een erg sterk plot. De setting en het vervolg van het verhaal maakt je nieuwsgierig naar meer werelden, meer dimensies. Ik wil meer, meer, meer! Het laat je ook echt nadenken over wat er allemaal nog meer mogelijk is, en het boek geeft een aantal voorbeelden van andere dimensies die stuk voor stuk super interessant zijn.

Ook dit boek eindigt weer heel spannend. Ik kan niet wachten tot deel drie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s