Home » Recensies: Boeken » Recensie: A thousand pieces of you

Recensie: A thousand pieces of you

17234658Auteur: Claudia Gray
Titel: A thousand pieces of you
Serie: Firebird #1
Genre: YA, sci-fi
Taal: Engels
Jaar: 2014
ISBN: 9780062278968
Aantal pagina’s: 368
Gelezen: Maart 2017
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Marguerite Caine’s physicist parents are known for their groundbreaking achievements. Their most astonishing invention, called the Firebird, allows users to jump into multiple universes—and promises to revolutionize science forever. But then Marguerite’s father is murdered, and the killer—her parent’s handsome, enigmatic assistant Paul— escapes into another dimension before the law can touch him.

Marguerite refuses to let the man who destroyed her family go free. So she races after Paul through different universes, always leaping into another version of herself. But she also meets alternate versions of the people she knows—including Paul, whose life entangles with hers in increasingly familiar ways. Before long she begins to question Paul’s guilt—as well as her own heart. And soon she discovers the truth behind her father’s death is far more sinister than she expected.


Recensie:
Ik kreeg dit boek voor mijn verjaardag. Ik kende het nog niet echt, maar toen ik begon te lezen was ik gelijk verkocht! Inmiddels is het tweede deel ook naar me op weg (schiet op, TBD!)

Allereerst, ik vind het een erg goed plot. Het is interessant en goed uitgewerkt. Alle verschillende levens zijn geloofwaardig neergezet. Ze maken de hoofdpersonages interessant en divers en dat is erg sterk. Dat geldt ook voor de verschillende settings. Op de een of andere manier klikt het, maar je moet toch als lezer telkens switchen tussen andere verhaallijnen en dat vond ik erg leuk.

Je leeft mee met het verhaal, je hart breekt en het shockeert je. En dan die plottwist! Wow, die zag ik niet aankomen!

Het is niet moeilijk geschreven, wel heel erg spannend en daardoor ga je razendsnel door het verhaal heen. Je blijft lezen om te weten hoe het afloopt. En dat stopt niet als je het boek uit hebt. Ah ik heb deel twee nodig! (Update: super creepy, ik typte deze recensie en een dag later kwam er een pakje van TBD met het boek erin :O)

Advertentie

One thought on “Recensie: A thousand pieces of you

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s