Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseWell, look at that! Eindelijk een nieuwe Showcase Sunday coverfoto! Kan ik dat ook weer van mijn to do lijst afhalen šŸ™‚ Anyway, zoals jullie gemerkt hebben, doe ik mijn showcases niet meer iedere week. Dat komt omdat ik toch niet iedere week boeken koop (wel vaak, misschien moet ik mezelf eens gaan inhouden…) en dan heb ik niet zo veel te vertellen. En, een goed gevulde showcase is ook leuker dan wanneer ik maar Ć©Ć©n boek kan laten zien, vinden jullie ook niet?
Vandaag heb ik wel weer een stapel boeken voor jullie. Dus yay!

Gekocht
DSC02565Al mijn bestelde boeken van The Book Depository zijn binnen! Ik ben momenteel zo veel series aan het lezen dat ik het niet echt meer kan bij houden, ware het niet voor mijn awesome nieuwe planner (die jullie al hebben gezien als jullie me op instagram volgen. Doe je dat nog niet? Doen hoor (spam spam). Ik zal er ook nog wel een blogje over schrijven voor wie geen instagram heeft.) Anyway, ik wilde eens verder in die series dus ik besloot ze te bestellen via The Book Depository omdat het daar nu eenmaal veel goedkoper is (en gratis shipping!) Ik kocht het tweede deel vanĀ Firebird,Ā Ten thousand skies above skies above youĀ DSC02564(klik hier voor recensie van deel Ć©Ć©n) en het tweede deel vanĀ Red Queen,Ā Glass Sword. Daarnaast was ik aan het kijken voor het tweede deel vanĀ Cinder, maar toen kwam ikĀ Heartless tegen. Aangezien dat een standalone is en een adaptatie van Alice, Ć©n ook nog eens een prachtige cover heeft, kon ik die niet laten liggen.

Hm deze foto is een beetje onhandig, zie ik nu. Ah well. Ik kocht ook nog een boek over handlettering, omdat ik dat altijd zo tof eruit vind zien maar ik er zelf belachelijk slecht in ben. Nu kan ik een beetje oefenen en beter worden!
Ten slotte kwam ik erachter dat het vorige week Uitmarkt was in Amsterdam en dat er allemaal boekenkramen waren met korting. Bij de stand van Blossombooks kocht ikĀ Nimona voor ā‚¬5,- šŸ˜€

Geleend
DSC02562Omdat ik nog niet genoeg ongelezen boeken in mijn kast heb staan en omdat ik toch iets moet doen als ik geen zin heb in mijn scriptie (I know, stomme ding is nog steeds niet af), heb ik ook nog wat boeken bij de bieb geleend, namelijkĀ Appeltaart van hoop enĀ Het geheim van het nachtegaalbos. Die laatste is stiekem een jeugdboek maar jongens, kijk dan naar die cover! Zo pretty! En ik kwam ook een boek vanĀ Dating for GeeksĀ tegen, die ik altijd zo leuk vind op Facebook, dus die heb ik voor de grap ook maar meegenomen.

Gekregen
DSC02563Ik heb ook weer twee recensieboeken binnen gekregen. Het leuke daaraan is dat als je een supertof spannend eerste deel van een serie hebt mogen recenseren, er vanzelf een mailtje in je mailbox komt met de vraag of je dat ook zou willen doen voor deel twee. Eh, yes please! Dus ik kreegĀ Levensbloed binnen, het tweede deel vanĀ Eerste leven (klik) en ik heb hem inmiddels ook al uit. Zo spannend!
Daarnaast kreeg ik ook de vraag of ikĀ Alle goede dingenĀ van Clare Fisher wilde recenseren. Ik kende het boek of de auteur niet, maar het deed me denken aan Orange is the new black (kunnen jullie al raden wat de setting is?)Ā dus ik was erg enthousiast! Ik moet nog beginnen in dit boek, maar dat zal niet lang duren. In ieder geval wil ik Harpercollins Holland alvast bedanken voor deze boeken ā¤

Goed, dat was het voor vandaag. Hebben jullie wat van deze boeken gelezen? Of andere toffe boeken gekocht deze week? Let me know!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s