Home » Recensies: Boeken » Recensie: Silber, het eerste boek der dromen

Recensie: Silber, het eerste boek der dromen

27253987Auteur: Kerstin Gier
Titel: Silber, het eerste boek der dromen
Genre: YA, fantasy, paranormal, romance
Taal: Nederlands
Jaar: 2013
ISBN: 9789020679311
Aantal pagina’s: 336
Gelezen: Oktober 2017
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Sinds Liv Silber met haar moeder en zusje naar Londen is verhuisd, droomt ze nogal vreemd. Lange gangen met versierde deuren, in raadsels sprekende standbeelden, de nanny die haar achtervolgt met een bijl… Liv droomt zelfs over een kerkhof, waar ze midden in de nacht vier jongens allerlei mysterieuze rituelen ziet uitvoeren. Nog vreemder wordt het als de jongens echt blijken te bestaan. En het allervreemdst is misschien wel dat ze dingen over Liv weten die alleen in haar dromen voorkomen. En dat is nog maar het begin…

Recensie:
Dit boek staat echt al zó lang op mijn lijstje. Tot ik uiteindelijk besloot het eindelijk eens te gaan kopen. Dromen fascineren me en dit boek sprak me dan ook gelijk aan toen ik het tegenkwam. Hoewel ik de Nederlandse covers minder mooi vind dan de oorspronkelijke Duitse covers, was het verhaal wel echt heel leuk.

Ik vond het een spannend verhaal. Het is niet moeilijk geschreven en het leest vlot. Het plot is echt sterk en origineel, het is mysterieus en dat blijft het ook.

De personages vond ik interessant en goed neergezet, al blijven ze wel nog wat vlak. Er komen nog twee boeken na dit eerste deel, dus ik hoop dat ze nog wat veranderingen gaan doormaken.

Het verhaal is goed uitgewerkt waardoor je als lezer helemaal erin opgaat en het verhaal je pas met rust laat als je het boek uit hebt. En zelfs dan nog niet, want het verhaal is nog niet afgelopen. Op naar deel twee!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s