Home » Overige » Unboxing CelebrateBooks Night & Shadows

Unboxing CelebrateBooks Night & Shadows

Nights & Shadows uitverkochtHoi allemaal! Vandaag heb ik iets anders voor jullie dan normaal. Namelijk… een unboxing! Een tijdje terug bestelde ik bij CelebrateBooks een box. Super spannend, want naast het surprisepakket, heb ik nog nooit eerder een boekbox daar besteld. Na eindeloos wachten, kwam hij vorige week eindelijk binnen. En hij was tof! Tijd om jullie te laten zien wat erin zat!

DSC03285Het thema van de box was Night and Shadows en er zat veel in! Het meesta had te maken met superhelden.

DSC03286Het boek wat erin zat was namelijk Batman van Marie Lu (die we natuurlijk allemaal kennen van WarCross – die moet ik trouwens ook nog lezen). Dit boek past in de superhelden serie (DC Icons) waarin ook Catwoman van Sarah J. Maas en Wonder Woman van Leigh Bardugo. Allemaal toffe superhelden en toffe auteurs, dus ik ben nieuwsgierig.

DSC03289Naast het boek zat er een gesigneerde bookplate in om in het boek te plakken, yay! Daarnaast een sticker van To all the boys I’ve loved before, gemaakt door Reviews and Roses en een magnetische boekenlegger gebaseerd op Acotar, met een quote van Azriel, gemaakt door Proud Book Junk. Ook is CelebrateBooks dit jaar begonnen met het maken van een kwartet. In iedere box (denk ik, ik heb het ze gevraagd maar ik krijg geen antwoord) zit een deel van het kwartet. Dit keer ‘the good friend’.

DSC03290Ook zat er een mok in die gebaseerd is op A darker shade of magic, een boek dat ik nog moet lezen, dus dat is voor mij (nog) niet zo spannend, al vind ik hem er wel mooi uit zien. Daarnaast een kaars die super lekker ruikt, gebaseerd op de Grisha serie van Leigh Bardugo die ik ook nog heel graag wil lezen.

DSC03287Ten slotte nog een quote cart van het boek dat in de box zat, fan-artvan DC Comics of Marvel, ik kreeg hierbij Spiderman.

Ik vond de box erg leuk! Hoewel er wat dingen in zitten van boeken die ik nog niet gelezen heb, ben ik wel erg enthousiast.  Zeker omdat ik die boeken toch nog wel wil lezen. Ik heb de Engelse box van februari ook besteld, maar daar moet ik helaas nog eventjes op wachten.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s