Home » Overige » Unboxing CelebrateBooks Surprisepakket!

Unboxing CelebrateBooks Surprisepakket!

DSC03211Ik volg CelebrateBooks al een tijdje op Instagram en ik zie altijd zulke mooie boxen voorbij komen. Voor wie ze niet kent: CelebrateBooks maakt iedere maand één of twee boekboxen: een verrassingspakketje met een boek en toffe goodies. Ik heb de januari box Night and shadows ook al besteld. In december hadden ze een leuk extraatje, namelijk: een surprisebox met alleen maar goodies van het afgelopen jaar. Dat leek me een leuk kerstpakketje, dus bestelde ik hem. En net na kerst kwam hij binnen!

DSC03212En wat zat er veel in! Ik zal jullie laten zien wat allemaal. Als eerst, deze twee tasjes. Een blauwe linnen tas van Paper Towns van John Green, en een stevigere tas die perfect is om boodschappen te doen (of boeken te kopen, natuurlijk), met de tekst ‘Just one more chapter’. Zo leuk!

DSC03213

Er zaten meer leuke John Green spulletjes in de box. Naast de tas ook een notitieblok, een art print en magnetische boekenleggers geïnspireerd door The fault in our stars!DSC03214

Er zaten ook nog boekenleggers in het pakketje van Jasmine, Harry Potter en een derde (de meest rechtse) die ik even snel niet herken. (Als iemand van jullie het wel herkent, help me out 🙂
Daarnaast ook nog een sticker van A darker shade of magic en een book sniffler kaars. Zo leuk!
dsc03215.jpgEr zaten ook een klembord van Beauty and the Beast in, een notitieblokje van een ‘bookish week’ die perfect is voor mijn bulletjournal, een tegel van een boek dat ik niet herken (help, please) en een tof notitieblokje.

DSC03216En, last but not least, nog een art print van Sarah J. Maas, een notitieboekje van Cinder en een aantal leuke onderzetters.

Een goed gevulde surprise box dus! En hoewel er een aantal dingen in zitten die ik niet direct herken, ben ik er wel heel blij mee 🙂

Hebben jullie al eens iets van CelebrateBooks besteld?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s