Home » Recensies: Boeken » Recensie: World of Wanderlust

Recensie: World of Wanderlust

35139668Auteur: Brooke Saward
Titel: World of Wanderlust
Genre: Non-fictie, reizen
Taal: Nederlands
Jaar: 2017
ISBN: 9789020678789
Aantal pagina’s: 227
Gelezen: Juni 2017
♥♥♥

Omslagtekst:
Waar moet je echt een keertje naartoe? Waar kun je het beste in je eentje reizen? Van kledingtips voor op vliegvelden tot regels voor roadtrips: professioneel reiziger en blogger Brooke Saward vertelt ons precies waar we heen moeten, wat we daar kunnen doen en hoe we dat te gekke vakantiegevoel krijgen, waar je ook bent.

World of Wanderlust staat vol prachtige foto’s die de reislust meteen bij je aanwakkeren en neemt je mee naar plekken als Parijs, New York en Londen. Dit is hét boek dat je zal inspireren om van elke dag een avontuur te maken.

Recensie
Reisboeken zijn niet echt boeken die ik vaak recenseer – of überhaupt lees, eigenlijk. Maar ik kwam dit boek op een gegeven moment overal tegen en de foto’s maakten me zo nieuwsgierig dat ik er toch eigenlijk ook wel graag zelf in zou willen kijken.

Het is een reisboek van Brooke Saward die tips geeft en foto’s deelt van haar reizen. De foto’s zijn echt prachtig en laten je wegsmelten, en geven je wat aanvullingen op je hier-wil-ik-ooit-nog-eens-naartoe-lijstje. Het boek is prachtig vormgegeven met tekeningen en kleurtjes waardoor je er blij van wordt en zin krijgt in een avontuur. De tips die Saward geeft helpen daar ook enorm bij.

Dit boek liet me weg dromen, maar tegelijkertijd frustreerde het me ook. Want het leven van Brooke is wel echt een droom, wie wil er nu niet de wereld rondreizen, in de beste hotels verblijven en het lekkerste eten proeven en daar stukjes over schrijven? Als ik die kans zou krijgen, zou ik het ook wel weten. Ook hierover schrijft ze, maar het lijkt allemaal zo makkelijk. Ze beseft zich niet hoe ontzettend veel geluk ze heeft gehad en doet alsof alles zo simpel is. Terwijl ik zeker weet dat er heel veel mensen zijn die dit proberen, maar met hangende pootjes en lege portemonnee terugkeren naar huis, omdat het allemaal niet zo makkelijk is als het lijkt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s