Home » Recensies: Boeken » Review: The Crown

Review: The Crown

26074181 Auteur: Kiera Cass
Titel: The Crown
Serie: The Selection #5
Genre: Young Adult
Taal: Engels
Jaar: 2016
Uitgeverij: HarperTeen
ISBN: 9780062392176
Aantal pagina’s: 279
Gelezen: mei 2016
♥♥♥♥

Omslagtekst
When Eadlyn became the first princess of Illéa to hold her own Selection, she didn’t think she would fall in love with any of her thirty-five suitors. She spent the first few weeks of the competition counting down the days until she could send them all home. But as events at the palace force Eadlyn even further into the spotlight, she realizes that she might not be content remaining alone.

Eadlyn still isn’t sure she’ll find the fairytale ending her parents did twenty years ago. But sometimes the heart has a way of surprising you…and soon Eadlyn must make a choice that feels more impossible—and more important—than she ever imagined.


Review:
Dit is het laatste deel van de serie. Of eigenlijk van het uitgemolken deel van de serie, want het was eigenlijk al afgelopen na the one. Zoals ik in de recensie van het vorige boek al zei, ik hou er niet van als series uitgemolken worden, maar bij deze serie vergeef ik het, omdat er nog zo veel dingen onbeantwoord bleven.

Nu is het verhaal echt afgelopen en ik ben wel blij met dit einde. Ik weet nu eindelijk wat er allemaal gebeurt en hoe alles afloopt. En het verhaal van Eadlyn is net zo tof als dat van America, dus het was niet bepaald een straf om het boek te moeten lezen.

Ik vond het einde verrassend. Ik zag het al wel aankomen, maar ik wist niet zeker of ze ermee door zou gaan, en dat gebeurde wel. Dat vond ik erg leuk.

Dit boek leest net zo lekker als alle andere delen. Ik heb het in één dag uitgelezen omdat het heerlijk weg leest. Nu is alles afgelopen en ik heb dit keer wel het gevoel dat het verhaal af is. Tijd voor een nieuwe serie, maar eerst moet ik dit boek nog bekronen met 4 sterren!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s