Home » Showcases » Showcase Tuesday

Showcase Tuesday

IMG_3475Hoi lieve lezers! Vandaag een showcase op een dinsdag, simpelweg omdat ik geen tijd had in het weekend. En ik heb toch genoeg om jullie te laten zien! Sooooo let’s go!

Gekocht
IMG_5683Dit is een boek dat ik voor college moet lezen. Toegegeven, dat duurt nog best wel even, maar ik was ZO nieuwsgierig naar dit boek, dat zodra het uitkwam ik naar de winkel ben gerend om hem te kopen. Bête, geschreven door Adam Roberts, een auteur die ik niet eerder kende, gaat over dieren die kunstmatige intelligentie krijgen via computerchips. En het is AWESOME (ja, ik heb hem binnen twee dagen uitgelezen) Recensie komt binnenkort!

En natuurlijk kon ik het ook niet laten om even bij de tweedehands afdeling te kijken bij Broese. Ik heb weer eens te veel gekocht, maar ik vond dat ik een goede reden had. Ik ga namelijk wIMG_5682eer bij mijn ouders wonen, maar nu in mijn zus haar kamer, want die staat leeg, is groter en heeft veel meer boekenkasten dan mijn kamer. En ik kwam tot de conclusie dat ik te weinig goede boeken had om die kasten te vullen. Goede reden om meer te kopen, vinden jullie niet? (En ik dacht dat ik met m’n 300 boeken wel veel had..)
Anyway, ik kocht een dichtbundel van William Blake en een boekje met fabels en sprookjes, voor kinderen en voor volwassenen. Ik vond dat deze in de trant waren van Alice, dus ook deze moest ik mee nemen 🙂

IMG_5681 Behalve te veel geld uitgeven aan boeken heb ik nog een andere zwakte, en dat zijn agenda’s. Mijn god ik hou er zo van om een nieuwe agenda te kopen! Dus kocht ik deze toffe bij de hema. Tijd om hem vol te kladderen met nieuwe afspraken!

Geleend
Wauw, eindelijk weer wat dingen geleend! Ik leende de boekhandel van mijn zus omdat zij er helemaal weg van was, en vergeten reus van Kazuo Ishiguro omdat de auteursnaam mIMG_5680e heel erg bekend voorkwam. To be fair, ik heb geen idee waar het over gaat, maar ik wil hem lezen 🙂

Goed, dat waren de boeken van afgelopen week. Hebben jullie nog leuke boeken gevonden deze week? 🙂

Advertentie

3 thoughts on “Showcase Tuesday

  1. Wij moeten Season of migration to the north nu lezen, en ik ben er helemaal weg van! Heel mooi boek, al heb ik em niet echt zelf ontdekt… Bête klinkt als een boek wat ik wil lezen:)

  2. Oh, wat leuk! Ben je ook een Utrechter? Broese is ook een van mijn favoriete winkels, naast Bijleveld. Bête en Beastly Tales ziet er ontzettend tof uit! Enne … die agenda tick heb ik ook, al ben ik nu wel erg verknocht aan Moleskine 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s