Home » Showcases » Showcase sunday

Showcase sunday

IMG_3475Goedemorgen lieve lezers en een hele fijne moederdag! Het is weer zondag, wat betekent dat ik weer een nieuwe showcase voor jullie heb! 🙂

Gekocht
IMG_5678  Een boek dat ik kocht voor een cursus (het literair boek de wereld rond) is eindelijk binnen! Milan Kundera is een naam die ik niet eerder heb gehoord, en ook het boek the unbearable lightness of being ken ik niet, maar ik vind de kaft wel erg leuk 🙂

IMG_5679True, dit is geen boek, maar ik vind hem zo awesome dat ik hem toch aan jullie wil laten zien. Moleskine heeft een nieuwe limited edition met als thema Alice! Ik kon dus niet achterblijven om er eentje te kopen. En hij is zo tof!

(Oh jullie moeten trouwens echt even het filmpje van de limited editions zien, hij is tof! (Klik daarvoor hier)

Geleend
Geen!

Gekregen
Ook geen

Advertentie

One thought on “Showcase sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s