Home » Persoonlijk » Ik ben weer terug!

Ik ben weer terug!

Hoi allemaal, ik ben even weg geweest en heb niks gepost sinds maart, omdat ik het erg druk had met de laatste dingen regelen van mijn bruiloft, en natuurlijk de bruiloft en huwelijksreis zelf. Maar ik ben weer terug en ik ben weer aan het werk, en ik heb wel een berg boeken gelezen, dus er komen weer een heleboel recensies aan.

Maar eerst: trouwen is leuk en onze bruiloft was perfect ♥ Onze huwelijksreis was een cruise naar Scandinavië en we hebben veel prachtige steden (en boekwinkels) gezien. Het was echt een feestje!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s