Home » Recensies: Boeken » Recensie: Winter in het kattencafé

Recensie: Winter in het kattencafé

48711235. sy475 Auteur: Melissa Daley
Titel: Winter in het kattencafé
Genre: Fictie over katten
Taal: Nederlands
Jaar
: 2019
Aantal pagina’s: 256
ISBN
: 9789400511712
Gelezen: December 2019
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Het stadje Stourton-on-the-Hill, in de groene heuvels van de Cotswolds, heeft zijn eerste kattencafé. Hier woont Molly samen met haar kittens in een waar kattenparadijs, terwijl eigenaresse Debbie de gasten haar huisgemaakte delicatessen serveert. Maar zelfs in deze idyllische omstandigheden loopt niet alles volgens plan.

Als Debbies zus met een gebroken hart aanklopt bij het café, staat Debbie erop dat ze bij hen blijft logeren, zolang ze maar wil. Maar Linda komt niet alleen. De katten zijn flink van de kaart door de komst van haar woest keffende hond, Beau. En dit is niet het enige wat tegenzit – Molly’s bestaan wordt onverwacht bedreigd door een Siamese rivaal. Als een van haar kittens ook nog verdwijnt, is het maar de vraag of de aanstaande feestdagen wel zo feestelijk zullen zijn…

Recensie:
Ik vond dit boek leuk! Het was een heerlijk boek om lekker in de winterse kerststemming te komen. Nu is kerst alweer voorbij en de winter lijkt ook niet echt te komen, maar je kan deze toch een beetje binnenhalen met dit boek.

Het is het tweede deel van Molly en het Kattencafé, geschreven vanuit het perspectief van Molly de kat. Dat blijft gewoon heel erg leuk. Dit boek kwam wat langzamer op gang dan het eerste boek, maar ik zat wel snel in het boek doordat ik de personages al kende.
Je kan deze overigens ook prima lezen als je deel één niet gelezen hebt, maar het is leuker om ze achter elkaar te lezen.

Ik heb hem snel uitgelezen, het is wederom een heerlijk feelgood boek die je zo uit hebt. Zeker een aanrader voor kattenliefhebbers!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s