Home » Showcases » Showcase Sunday (boekenfestijn haul)

Showcase Sunday (boekenfestijn haul)

ShowcaseHoi allemaal! Het is zondag, dus tijd voor een showcase! Nu, ik mocht eigenlijk geen boeken meer kopen, maar het was boekenfestijn in Nieuwegein en ik moest er echt even uit. Ik heb de afgelopen week sollicitaties gedaan bij een super mega awesome baan en nadat ik woensdag de hele dag in spanning heb gezeten, besloot ik donderdag dat ik iets moest gaan doen om mezelf af te leiden. Ik heb wat mooie boeken gevonden maar ik heb mezelf wel kunnen inhouden.
Oh en de baan, die heb ik gekregen! Ik ben er super blij mee! Ik ga jullie later nog wat meer erover vertellen, maar nu moet ik snel de boeken laten zien, voor ik naar mijn andere baan toe moet. Druk, druk!

Gekocht
DSC03502Ik heb drie nieuwe leesboeken gekocht. Twee daarvan zijn YA en eentje is literaire fictie. Fire spell van Laura Amy Schlitz is een standalone, historische fictie voor YA en gaat over een puppeteer. Ik werd zo erg aangetrokken tot deze cover dat ik hem niet kon laten liggen. Isle of the lost van Melissa de la Cruz stond daadwerkelijk al op mijn TBR lijstje. Het is een eerste deel van een YA serie waarin alle slechteriken uit sprookjes zijn verbannen naar een eiland. Het derde boek, River of Ink heeft ook al zo’n prachtige cover. Dit boek is ook historische fictie en gaat over propaganda.

DSC03504Naast leesboeken kocht ik ook nog drie prentenboeken. Ik kocht Mevrouw wit konijn, een Alice adaptatie over de vrouw van het Witte konijn, door onder andere Edward van de Vendel. Ook kocht ik Piepklein taartje, een boek wat ik keer op keer tegenkom maar om de een of andere reden altijd laat liggen. Het ziet er zo ontzettend schattig uit dat ik het niet kon laten hem mee te nemen. Als laatste kocht ik De Streep, een prentenboek met prachtige illustraties over de seizoenen.

Het valt mee dit keer, vinden jullie niet? Zijn jullie ook al geweest of hebben jullie het niet zo op het boekenfestijn? Let me know!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s