Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hey hoi! Het is weer tijd voor een nieuwe showcase! Ik heb weer wat leuke boeken om jullie te laten zien (waarvan ik daadwerkelijk ook al een groot deel gelezen heb,  bedenk ik me nu…) Anyway, time for books!

20160513_121514 Gekocht
Stiekem kocht ik deze vorige week, maar toen heb ik geen showcase geplaatst, dus laat ik jullie deze week The Lie Tree zien. Ik heb deze inmiddels ook al uit en ik kan jullie vertellen dat ik er helemaal weg van was. Ik heb er zelfs 5 hartjes aan gegeven! Het verhaal gaat over Faith en haar familie, die vanwege een schandaal naar een klein dorpje vertrekken. Maar ook daar zijn roddels en geheimen. En leugens. Één van die geheimen is the lie tree, een boom die alle geheimen onthuld, mits je hem leugens voert. Hoe groter de leugen en hoe meer mensen het geloven, hoe groter de onthulling…
Ik ben echt enthousiast over dit boek, dus jullie hoeven niet lang te wachten op de recensie!

20160513_121612Toen ik The lie tree uit had, ging ik naar Broese voor nieuwe boeken. Ik wilde heel graag weten hoe The Selection Serie verder ging, dus kocht ik The heir, het vierde deel en ik las hem in twee dagen uit. Had ik al gezegd dat ik fan was van deze serie?
Een ander boek dat ik kocht, was The BFG van Roald Dahl. Ik ben al dol op Roald Dahl sinds ik kan lezen, denk ik. Ik heb zijn kinderboeken verslonden en ik heb ze eigenlijk wel een beetje gemist, moet ik zeggen. Maar… ik ga de master jeugdliteratuur doen (oh dat had ik jullie ook nog niet verteld, geloof ik?) dus ik heb een goede reden om kinderboeken te kopen, hihi!
20160515_153426
Zoals gebruikelijk met de boeken van The Selection, kun je niet zomaar stoppen als je een boek uit hebt. Dus ik moest het laatste deel ook lezen. Ik heb The crown meteen besteld nadat ik The Heir uit had en de volgende dag was hij binnen, en toen heb ik de hele dag zitten lezen. De cover is wat minder sparkly, maar het boek was wel goed! De serie is nu ten einde (denk ik?) en ik heb er eindelijk wel vrede mee.

Gekregen
Ik kreeg deze week ook een recensie boek binnen, 20160513_121634namelijk Brussel van Basje Bender. Dit is wederom een boek dat we gaan lezen met de leesclub Een perfecte dag voor literatuur. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze. We recenseren hem 30 mei!

Dat was het weer voor deze week! Hebben jullie deze week nog leuke boeken ontdekt? 🙂

Advertentie

5 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Een master jeugdliteratuur, dat klinkt leuk! Bij mij kwam het derde deel van de Napolitaanse romans van Elena Ferrante binnen. Momenteel ben ik bezig in het tweede deel. Wat een verslavende boeken 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s