Home » Challenges » Book Buying Ban

Book Buying Ban


Hoi lieverds! Ik heb het in mijn showcase al even genoemd, maar ik wilde nog een aparte blogpost wijden aan mijn book buying ban.
Ik ben een beetje blut. Ik heb een nieuw baantje maar nog niet genoeg uren en ik ben dus behoorlijk blut. Daarom heb ik besloten een hele maand geen geld uit te geven (met uitzondering van boodschappen, want ik moet wel eten, en de gebruikelijke maandelijkse uitgaven, en dingen die ik echt nodig heb). Maar dus geen boeken. Want daarvan heb ik er al zo veel…

IMG_6667
Ik heb bij mijn ouders drie volle boekenkasten staan. Ik besloot oranje stickers te plakken op ieder boek dat ik nog niet gelezen had. Ik schrok ervan hoe oranje mijn boekenkast werd. Ik heb driekwart ongelezen boeken in mijn kast staan. Hoe dat komt? Boekenbeurzen, tweedehands winkels, kortingsacties… En ik blijf maar kopen. Toen ik verhuisde naar mijn kamertje, heb ik dan ook alleen boeken mee genomen waar een sticker op zat (op sommige hierboven zie je geen sticker, dat komt omdat de stickers op waren, zo erg is het). Ik heb nu een boekenkast vol met ongelezen boeken, letterlijk. En dat is nog niet eens alles.

Dus deze maand: geen nieuwe boeken voor mij. Ik moet eerst deze boeken maar eens gaan lezen. Ik heb het vaker geprobeerd, en het is me volgens mij nog nooit gelukt, maar ik ga het nu toch echt proberen!

Wish me luck!

(bron)

Advertentie

4 thoughts on “Book Buying Ban

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s