Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hey lieverds! Ik ben lekker aan het genieten van de livestream van Omnia op Castlefest terwijl ik dit typ. Ik zou liever daar zijn, stiekem, maar hey, ik was er vrijdag ook al.
Goed, jullie zijn zeker meer geïnteresseerd in de boeken die ik heb gekocht deze week? Zal ik die dan maar eens laten zien?

Gekocht
SDC17790 Goed, maar één boek om deze week aan je te laten zien, en dat is The raw shark texts, van Steven Hall. Ik wil deze al een hele tijd lezen en een vriendin van me vindt het een fantastisch boek, dus ik vond dat ik het nu eens een keer aan moest schaffen, hihi.

Geleend
Geen!

Gekregen
Geen

Dat was het weer voor vandaag. Een beetje kort, maar ik ben dan ook net terug van vakantie en een beetje blut.. Hebben jullie nog leuke boeken aangeschaft deze week?

Advertentie

4 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Heerlijk die vakantiestemming en boeken! Ik heb ook een aantal boeken gekocht: Weird Things Customers Say In Bookshops door Jen Campbell, Assassin’s Apprentice door Robin Hobb, The Mayor of Casterbridge door Thomas Hardy en Mrs Dalloway van Virginia Woolf.

    • Oh die van Jen Campbell wil ik ook echt heel graag nog lezen! En mrs Dalloway heb ik al een eeuwigheid op mijn plank staan, maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen.. Shame on me..

      • Weird Things … is echt een heerlijk boek voor tussendoor. En ik denk dat ik ‘m nog vaker even zal openslaan om een baaldag een beetje op te vrolijken. Echt een heerlijk boekje voor een boekenliefhebber (ook zo’n fijn iets om cadeau te doen!). Mrs Dalloway kwam helaas voor mij even op een verkeerd tijdstip. Ik was begonnen met lezen, maar ik heb het toch weer even weg moeten leggen. Een mini leesdipje denk ik, maar Harry Potter en The Lord of the Rings zijn mij nu uit die dip aan het trekken – as we speak ;-)!

      • Ik ga hem op mijn to-buy lijstje zetten, hihi. LOTR heb ik zelf nog helemaal niet gelezen, slecht he? Maar Harry Potter kan ik opnieuw en opnieuw blijven verslinden. Fantastisch!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s