Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Hoi lieve lezers! Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe showcase! Ik heb niet heel erg veel boeken om jullie te laten zien, maar ach, ik doe het toch maar!

Gekocht
None!

Geleend
EINDELI9200000022091731JK IS MIJN BOEK BINNEN! Ik had deze misschien niet moeten reserveren in de zomervakantie, want het resultaat daarvan was dat ik twee maanden, nee langer dan twee maanden, heb zitten wachten op dit boek. Ik ben zo blij dat het er eindelijk is! Ik ben er al in begonnen, en het is nu al fantastisch šŸ™‚

Gekregen
None!

 

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

  1. Dit is ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer iets pre-order, want het komt nooit binnen op de datum van verschijning wat eigenlijk wel zou moeten bij een pre-order (vind ik tenminste) en bij bol.com (waar ik dan meestal dingen pre-order omdat je het achteraf kunt betalen) gaat het altijd mis.. Maar yay, Allegiant! Ik vond het een heel mooi boek! ^^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s