Home » Overige » Spam je blog!

Spam je blog!

Hoi allemaal!
Zijn jullie, net als ik, helemaal weg van blogs? Er zijn nu zo’n even spieken 20 blogs die ik volg, maar ik wil meer! Ik volg veel verschillende blogs, een heleboel boekenblogs, maar ook een enkele beautyblog of gewoon persoonlijke blogs..
Dus.. Bij deze geef ik jullie de kans om je blog te spammen. Reageer en vertel waar je blog over gaat, en wie weet krijg je er weer een aantal nieuwe followers bij!

Advertentie

4 thoughts on “Spam je blog!

  1. Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog gaat over mijn leven en de dingen die ik meemaak, filosofie, boeken en soms post ik een gedicht :-).

  2. De mijne ken je al denk ik want je had toch al eens op iets gereageerd. Mijn blog gaat zo wat voornamelijk over mijn leven. Niet dat mijn leven zo’n interessant is, maar voor mij is het meer een therapie. Een manier om al die hersenspinsels uit mijn hoofd te krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s