Home » Columns » Het leukste aan een nieuw schooljaar: Een nieuwe agenda!

Het leukste aan een nieuw schooljaar: Een nieuwe agenda!

IMG_2593

Wat is toch het leukste deel van een nieuw schooljaar? Voor mij is dat het kopen van een nieuwe agenda. Ik ben er meestal vroeg bij. Niet te vroeg, want dan heb je kans dat je een leukere tegen komt, terwijl je er al een gekocht hebt, maar ook niet te laat, want dan zijn alle leuke al weg.

Meestal zo’n drie weken na het begin van de zomervakantie, koop ik een nieuwe agenda. Ik kan niet wachten tot alle leuke afspraken die ik heb gemaakt, er in te zetten. En ook de feestdagen, vakanties, verjaardagen en dergelijke worden er in gezet.

Mijn agenda voor het komende jaar is van Esprit (op de foto, de meest rechtse). En natuurlijk staat hij al helemaal vol met al mijn plannen voor dit jaar! Een concert van Panic! at the disco, een optreden van Guido Weijers, het boekenfestijn.. Genoeg dingen om naar uit te kijken!

Een nieuw schooljaar, een nieuw begin, een nieuwe agenda.

Houden jullie ook zo van een nieuwe agenda?

Advertentie

7 thoughts on “Het leukste aan een nieuw schooljaar: Een nieuwe agenda!

  1. Wat een toffe agenda! Ik heb er een met hele schattige katjes, echt zo’n smelt agenda. Heel tof dat je naar Guido Weijers gaat, jaloers hier :P.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s