Home » Overige » Literaire Reizen

Literaire Reizen


Hoi lieve volgers! Het is een beetje stil geweest, hier. Mijn excuses daarvoor! Ik ben met allemaal nieuwe dingen bezig waar ik jullie graag over wil vertellen.

In september ben ik namelijk een bedrijf gestart, genaamd Literaire Reizen. Wie mij op Instagram volgt, heeft hier vast al het een en ander over voorbij zien komen, maar ik bedacht me dat ik er op Down the rabbit hole nog helemaal niets over had verteld, en dat werd wel eens tijd!


Op Literaire Reizen focus ik op alles wat met boeken en reizen te maken heeft. In Boeken in Reizen focus ik op de leukste boekhandels, literaire musea en boekige plekjes op reis en in Reizen in Boeken kijken we naar alle toffe boeken die zich op bepaalde plekken afspelen. Daarnaast bied ik ook iets nieuws: Literaire Reisgidsen, waarmee je meteen op reis kunt om in de voetsporen te treden van je favoriete boek of auteur.

Ik ga dus minder bloggen op deze website, en mijn tijd en energie zal vooral in Literaire Reizen gestopt worden. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en/of volg me op Instagram. Dan mis je nooit meer boeken- of reistips šŸ™‚

https://www.literairereizen.nl/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s