Home » Recensies: Boeken » Recensie: 1000 dingen doen in Nederland

Recensie: 1000 dingen doen in Nederland

58163608. sx318

Auteur: Jeroen van der Spek
Titel: 1000 dingen doen in Nederland
Genre: Non-fictie
Taal: Nederlands
Jaar: 2020
ISBN: 9789021575872
Aantal pagina’s: 320
Gelezen: Mei 2021
♥♥♥

Omslagtekst:
Survivallen boven de koeien, overnachten in een vogelhuisje of de code kraken van een onderwater escaperoom. 1000 dingen doen in Nederland wijst je de weg naar de origineelste uitjes.

Met ‘1000 dingen doen in Nederland’ ontdek je ons land op z’n leukst! Dit heerlijke inspiratieboek van Jeroen van der Spek staat barstensvol originele uitjes in eigen land – van museumbezoek tot avontuurlijke activiteiten en van funshoppen tot coole uitstapjes met kids. Overzichtelijk gerangschikt per provincie en afgewisseld met top 10-lijstjes van filmlocaties, natuurgebieden en de mooiste terrassen… Een must-have voor iedereen die er graag op uitgaat. 

Recensie:
Als je niet op vakantie kunt, dan maar op reis in eigen land, of op zoek naar leuke dagtripjes. En stiekem ken ik Nederland niet super goed (ik ga altijd liever naar het buitenland), dus toen ik dit boek tegenkwam, leek het me wel tof om een lijst te maken met alle coole dingen die er in Nederland te doen zijn.

Er staan heel veel verschillende activiteiten in dit boek. Interessante musea, scheve pannenkoekenhuisjes en bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils, denk ik. Ik heb zelf mijn telefoon constant bijgehouden tijdens het lezen, om alle interessante plekjes op te kunnen schrijven.

En het is een flink lijstje geworden! Het boek heeft dan ook 1000 activiteiten en er zaten zeker dingen in die niet voor mij waren, zaten er minstens net zo veel dingen in die me wél interessant leken.

Dus, mocht je nog op zoek zijn naar leuke dingen in Nederland, dan kan ik je dit boek zeker aanraden. Gesorteerd op provincie en met handige lijstjes, kun je zeker wat nieuwe dingen aan je to-do lijst toevoegen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s