Home » Recensies: Boeken » Recensie: Everless

Recensie: Everless

32320661

Auteur: Sara Holland
Titel: Everless
Genre: Young Adult Fantasy
Taal: Engels
Jaar: 2018
ISBN: 9780062653659
Aantal pagina’s: 362
Gelezen: Februari 2021
♥♥♥♥

Omslagtekst:
In the kingdom of Sempera, time is currency—extracted from blood, bound to iron, and consumed to add time to one’s own lifespan. The rich aristocracy, like the Gerlings, tax the poor to the hilt, extending their own lives by centuries.

No one resents the Gerlings more than Jules Ember. A decade ago, she and her father were servants at Everless, the Gerlings’ palatial estate, until a fateful accident forced them to flee in the dead of night. When Jules discovers that her father is dying, she knows that she must return to Everless to earn more time for him before she loses him forever.

But going back to Everless brings more danger—and temptation—than Jules could have ever imagined. Soon she’s caught in a tangle of violent secrets and finds her heart torn between two people she thought she’d never see again. Her decisions have the power to change her fate—and the fate of time itself.

Recensie:
Ik vond dit een erg cool concept. Tijd is geld, en geld is bloed, wat tegelijk ook weer tijd is, want wanneer je bloed wordt afgenomen, betaal je jaren van je leven. Letterlijk. Erg origineel gevonden en goed uitgewerkt.

Dit boek is spannend en vanaf de eerste pagina zit je echt in het verhaal en is het moeilijk weg te leggen. Ik heb het dan ook in een dag uitgelezen. Het is niet moeilijk geschreven en de hoofdpersoon, Jules, is een karakter met wie ik me gemakkelijk kon identificeren.

Ik heb erg genoten van dit boek.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s