Home » Recensies: Boeken » Recensie: Dagboek van een weddingplanner

Recensie: Dagboek van een weddingplanner

50259922. sx318

Auteur: Lotte Groosman
Titel: Dagboek van een weddingplanner
Genre: Non-fictie
Taal: Nederlands
Jaar: 2019
ISBN: 9789000367351
Aantal pagina’s: 192
Gelezen: Maart 2021
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Van het aanzoek tot de trouwdag zelf: alle facetten van het plannen en organiseren van een bruiloft komen aan bod. Aan de hand van grappige anekdotes, mooie liefdesverhalen van bruidsparen én de uitdagende situaties en struggles die je niet voorzien had, geeft Lotte je tips en inspiratie voor je eigen trouwfeest. Want wat doe je als je prachtige Italiaanse bruiloft in het water dreigt te vallen door slecht weer? Daarnaast lezen we het verhaal van Lotte zelf, hoe ze weddingplanner werd, wat haar mooiste en moeilijkste momenten waren en waarom het elke keer weer zo bijzonder is zo’n belangrijke dag van anderen mee te maken. Rijk geïllustreerd met prachtige foto’s van de door haar georganiseerde bruiloften. Hoe kun je creatief trouwen en toch bij jezelf blijven? Lotte weet raad én geeft waargebeurde en aansprekende voorbeelden Het ultieme cadeautje voor iedereen met trouwplannen Uniek kijkje achter de schermen voor iedereen die meer wil weten over het beroep weddingplanner Lotte is bekend door haar LINDA.tv-serie Dagboek van een weddingplanner

Lotte Groosman weet als geen ander hoe je de bruiloft van je leven kunt organiseren. Ze was een van de eerste weddingplanners van Nederland en heeft menige grote BN’er-bruiloft op haar naam staan, in binnen- en buitenland. Op Franse chateaus, Italiaanse landgoederen of op vertrouwde plekken in Nederland. Maar waar draait een bruiloft nu echt om? Lotte gelooft dat het delen van jullie geluk met de leukste en liefste mensen uit je leven het belangrijkste is. Dat kan heel groots, maar net zo goed heel intiem. Hoe je dat doet, lees je in haar Dagboek van een weddingplanner.

Recensie:
Als je ineens een bruiloft (moet) gaan plannen, kan je wel wat hulp gebruiken. Waar moet je op letten en wat kan je echt niet vergeten? Het is veel geregel en je wil niet ineens op je bruiloft staan en dan tot de conclusie komen dat je vergeten eten bent te regelen voor je gasten. Dus ik ben op zoek gegaan naar goede boeken waar ik wat tips uit kon halen.

En dit boek is echt goed. Het is het verhaal van Lotte, die haar droom gevolgd is en weddingplanner is geworden. Naast dat het boek vol staat met enorm veel tips en dingen waar je op moet letten, is het ook een fijn succesverhaal van een jonge vrouw die haar dromen najaagt. Het is inspirerend en interessant.

Ik kreeg zoveel meer dan ik had verwacht met dit boek en het is echt een aanrader. Zeker als je gaat trouwen, maar ook als je geïnteresseerd bent in succesvolle vrouwen en hoe zij carrière hebben weten te maken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s