Home » Recensies: Boeken » Recensie: Escape to the French Farmhouse

Recensie: Escape to the French Farmhouse

50637634

Auteur: Jo Thomas
Titel: Escape to the French Farmhouse
Genre: Romance
Taal: Engels
Jaar: 2020
ISBN: 9780552176842
Aantal pagina’s: 384
Gelezen: Juli 2021
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Del and her husband Ollie moved to a beautiful village in Provence for a fresh start after years of infertility struggles. But six weeks after they arrive, they’re packing the removal van once more. As Del watches the van leave for England, she suddenly realises exactly what will make her happier…a new life in France – without Ollie.

Now alone, all Del has is a crumbling farmhouse, a mortgage to pay and a few lavender plants. What on earth is she going to do? Discovering an old recipe book at the market run by the rather attractive Fabian, Del starts to bake. But can her new-found passion really help her let go of the past and lead to true happiness?

Recensie:
Deze was leuk! Ik las hem terwijl ik in Nice in het zonnetje lag, wat de perfecte setting was voor dit boek.

Het verhaal gaat over Del. Ze verhuist naar Provence met haar man, maar de verhuizing lijkt hun problemen niet op te kunnen lossen en hun relatie staat op losse schroeven. Wanneer hij besluit weer terug te gaan naar Engeland, maakt Del een beslissing: ze blijft. Ze heeft een huis en een hond, maar woont op een plek waar ze niemand kent, waar ze de taal niet spreekt, geen baan heeft en niet veel geld meer. Ze moet leren zelf iets van het leven te maken.

Ik vond het een erg mooi boek over voor jezelf opkomen, jezelf vinden en leren op je eigen benen te staan. De setting is een prachtig dorpje in de Provence waar je als lezer meteen verliefd op wordt.

Het verhaal leest vlot weg en is niet moeilijk geschreven. Echt een heerlijk boek om in het zonnetje te lezen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s