Home » Recensies: Boeken » Recensie: Love & Luck

Recensie: Love & Luck

32333026. sy475

Auteur: Jenna Evans Welch
Titel: Love & Luck
Serie: Love & Gelato #2, maar standalone
Genre: Young Adult, contemporary, romance, travel
Taal: Engels
Jaar: 2018
ISBN: 9781534401013
Aantal pagina’s: 304
Gelezen: Mei 2021
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Addie is visiting Ireland for her aunt’s over-the-top destination wedding and hoping she can stop thinking about the one thing she did that left her miserable and heartbroken—and threatens her future. But her brother, Ian, isn’t about to let her forget, and his constant needling leads to arguments and even a fistfight between the two once inseparable siblings. Miserable, Addie can’t wait to visit her friend in Italy and leave her brother—and her problems—behind.

So when Addie discovers an unusual guidebook, Ireland for the Heartbroken, hidden in the dusty shelves of the hotel library, she’s able to finally escape her anxious mind and Ian’s criticism.

And then their travel plans change. Suddenly Addie finds herself on a whirlwind tour of the Emerald Isle, trapped in the world’s smallest vehicle with Ian and his admittedly cute, Irish-accented friend Rowan. As the trio journeys over breathtaking green hills, past countless castles, and through a number of fairy-tale forests, Addie hopes her guidebook will heal not only her broken heart, but also her shattered relationship with her brother.

That is if they don’t get completely lost along the way.

Recensie:
Deze was echt leuk! Ik heb deel een al gelezen, Love & Gelato en daar had ik erg van genoten, dus toen ik zag dat het tweede deel op Storytel te vinden was, kwam hij snel op mijn boekenplank te staan. En ook deze is erg leuk!

Dit boek is het tweede deel, maar is afzonderlijk te lezen van het eerste deel omdat er iemand anders in de hoofdrol zit en het een heel ander verhaal is.

Het verhaal speelt zich af in Ierland en is je typische YA romance novel. Het is echt een fijn feelgood boek waarbij je ook nog best wel veel leert over het land. Bij iedere Ierse highlight leer je weer een stukje meer over het land en komen de personages dichter bij elkaar.

Ik kan er eigenlijk verder niet heel veel over zeggen, behalve dat ik erg veel van het verhaal genoten heb en dat ik ook alweer zin heb in het volgende deel, dat zich volgens mij afspeelt in Griekenland.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s