Home » Recensies: Boeken » Recensie: the gentleman’s guide to getting lucky

Recensie: the gentleman’s guide to getting lucky

46167458

Auteur: Mackenzi Lee
Titel: The gentleman’s guide to getting lucky
Serie: Montague Siblings, #1,5
Genre: Young Adult, LGBTQ+ romance, novelle
Taal: Engels
Jaar: 2019
ISBN: 9780062982506
Aantal pagina’s: 128
Gelezen: September 2021
♥♥

Omslagtekst:
Monty’s epic grand tour may be over, but now that he and Percy are finally a couple, he realizes there is something more nerve-wracking than being chased across Europe: getting together with the person you love.

Will the romantic allure of Santorini make his first time with Percy magical, or will all the anticipation and build-up completely spoil the mood? 

Recensie:
Ik heb erg genoten van het eerste boek in deze serie: the gentleman’s guide to vice and virtue. Deze was avontuurlijk en humoristisch en erg tof als luisterboek. Toen ik hem uit had, ging ik op zoek naar een nieuw luisterboek, en daar was het tweede deel, maar ook het anderhalve deel. Een novelle die er precies tussenin zat.

Na het zien van de titel en het beluisteren van de dedication (to all the fanfiction that taught me more about sex than my biology teacher ever did, of iets in die trant), had ik eigenlijk al genoeg kunnen weten om het boek uit te zetten en direct door te gaan naar deel twee. Maar dat deed ik niet.

Ja dit boek gaat over seks, en het is ook best wel vivid en onhandig beschreven. Daarnaast is het ook gewoon een erg saai verhaal waarin niks gebeurt. Het voelt echt gewoon als een slechte fanfic. Wat raar is, want het eerste boek in deze serie was juist avontuurlijk en er gebeurde zoveel in dat het een achtbaan werd. In vergelijking daarmee, is dit boek een saai ritje op een oversekste draaimolen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s