Home » Recensies: Boeken » Recensie: Wink, Poppy, Midnight

Recensie: Wink, Poppy, Midnight

23203106

Auteur: April Genevieve Tucholke
Titel: Wink, Poppy, Midnight
Genre: Young Adult Contemporary
Taal: Engels
Jaar: 2016
ISBN: 9780803740488
Aantal pagina’s: 247
Gelezen: Januari 2021
♥♥♥

Omslagtekst:
Every story needs a hero.
Every story needs a villain.
Every story needs a secret.

Wink is the odd, mysterious neighbor girl, wild red hair and freckles. Poppy is the blond bully and the beautiful, manipulative high school queen bee. Midnight is the sweet, uncertain boy caught between them. Wink. Poppy. Midnight. Two girls. One boy. Three voices that burst onto the page in short, sharp, bewitching chapters, and spiral swiftly and inexorably toward something terrible or tricky or tremendous.

What really happened?
Someone knows.
Someone is lying.

Recensie:
Dit is echt zo’n boek dat al voor eeuwig op mijn tbr stond, tot ik het bij de bieb tegenkwam en het gewoon eens een keer meenam.

Ik las het verhaal in januari en hoewel ik me niet super veel meer van het verhaal kan herinneren, weet ik wel dat het boek fijn, snel las, moeilijk weg te leggen was en dat ik het in één ruk uitgelezen heb.

De personages in het boek zijn interessant en kleurrijk en zetten een verhaal weg dat je niet snel ergens anders zult tegenkomen. Ik vond het boek origineel en spannend, maar blijkbaar is het niet echt een verhaal dat lang blijft hangen. Ik heb wel genoten van het lezen en ook van het ouderwets op de bank liggen en een boek in een keer uitlezen.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s