Home » Recensies: Boeken » Recensie: Instatravel

Recensie: Instatravel

45833273. sx318

Auteur: Aggie Lal
Titel: InstaTravel
Genre: Reisboeken, non-fictie
Taal: Engels
Jaar: 2020
ISBN: 9781465490100
Aantal pagina’s: 192
Gelezen: Mei 2020
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Have you ever wanted to eat breakfast with a giraffe in Kenya? Or watch the sun rise from a Jacuzzi in the Philippines? Or ride a Vespa along the Amalfi Coast? Dream no more! Turn your fantasies into Instagram-worthy photos with help from Aggie Lal (@Aggie), one of the pre-eminent Instagram travel influencers.

Pack your bags and grab your passport as Aggie takes you on a journey to her favorite places in the world. She’ll share the best times to travel, what to do for fun in each locale, and, of course, how to recreate some of her beautiful photos. You’ll also learn what you need to take with you, how to navigate cultural differences, and how to make the most of each experience.

Recensie:
Ik heb echt een zwak voor dit soort boeken. Mijn plank in de boekenkast met reisboeken begint al door te buigen en dan heb ik er ook nog een aantal ergens anders staan (en nog twee onderweg, oeps!).

Instatravel is een boek voor iedereen die begint te kwijlen bij het zien van prachtige reisfoto’s. Want het boek zit er vól mee, al moet ik zeggen dat ze niet allemaal in de beste kwaliteit zijn.

Aggie Lal heeft de meest awesome reiservaringen gebundeld in dit boek, in de categorieën Beach + Water, Adventures, Cultural experiences, Animal Encounters, City Experiences en Festivals en er komen inderdaad hele toffe dingen aan bod, zoals de floating market in Bangkok, het beklimmen van de Kilimanjaro, dineren met giraffen, kerst in een grote stad als New York of Londen…

Naast foto’s, deelt ze ook het hoe/wie/wat/waar zodat je zelf ook de ervaringen kunt beleven die zij beschrijft. En de categorie animal encounters benoemt ook waar je op moet letten bij reiservaringen met dieren, om ervoor te zorgen dat je geen dierenmishandelaars sponsort.

Een tof koffietafel boek die je bucketlist nog langer zal maken…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s