Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

Hi! Tijdje geleden weer dat ik een showcase plaatste. Met alles wat ik momenteel aan het doen ben, lijkt het boekrecensies schrijven een beetje uit mijn systeem verdwenen. Maar ik heb net weer wat geschreven, en vandaag is het ook tijd voor een showcase. Want hoewel ik niet meer zo veel schrijf, blijf ik wel nog steeds boeken kopen en lezen! De laatste showcase was alweer in juni, dus vandaag de boeken die ik in het laatste halfjaar heb gekocht!

Het is zo’n grote stapel dat ik bijna niet weet waar ik moet beginnen. Ik kocht in ieder geval een aantal (laatste) delen van series, namelijk Finale van Stephanie Garber zodat ik eindelijk caraval kan afronden en War Storm van Victoria Aveyard, het laatste deel van van Red Queen. Ook heb ik via een preorder Hollowpox van Jessica Townsend gekocht, het derde deel van Nevermoor. Die heb ik ook al uit en hij was fan-tas-tisch. Wanneer komt deel vier?

Dat waren de series. Ik kocht ook twee standalone boeken van Alix E. Harrow, namelijk Ten thousand doors of January en The once and future witches (klik), die allebei zó pretty zijn!

Andere standalones die ik kocht, zijn Duizend Ogen van Samantha Schweblin (klik), Hoe alles moest beginnen van Thomas Verbogt die ik overnam van Romi, Little Women van Louisa May Alcott en Bras & Broomsticks van Sarah Mlynowski, mijn lievelingsboek toen ik een jaar of 15 was, maar die nu, 10 jaar later, helaas toch wat minder tof blijkt te zijn dan toen.

Ook heb ik de afgelopen maanden nieuwe tarotkaarten gekocht, iets wat ik altijd al wilde maar waar ik nooit echt de tijd voor had/nam. Maar nu heb ik dan toch eindelijk een prachtig deck gekocht, namelijk The way of the panda’s van FablesDen en ik kocht er ook The book of panda’s bij. Daarnaast kocht ik ook een boek over de maan, namelijk Lunar Abundance van Ezzie Spencer.

Ten slotte kreeg ik via de bibliotheek ook nog het kinderboekenweekgeschenk de diamant van Banjarmasin van Arend van Dam.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s