Home » Recensies: Boeken » Recensie: The betrothed

Recensie: The betrothed

36071008. sy475

Auteur: Kiera Cass
Titel: The Betrothed
Genre: YA, Romance, Fantasy
Taal: Engels
Jaar: 2020
ISBN: 9780008158828
Aantal pagina’s: 400
Gelezen: Mei 2020
♥♥♥♥

Omslagtekst:
When King Jameson declares his love for Lady Hollis Brite, Hollis is shocked—and thrilled. After all, she’s grown up at Keresken Castle, vying for the king’s attention alongside other daughters of the nobility. Capturing his heart is a dream come true.

But Hollis soon realizes that falling in love with a king and being crowned queen may not be the happily ever after she thought it would be. And when she meets a commoner with the mysterious power to see right into her heart, she finds that the future she really wants is one that she never thought to imagine. 

Recensie:
Jullie weten al dat ik fan ben van Kiera Cass, toch? Ik heb The Selection serie volgens mij in een week uitgelezen en toen The Siren uitkwam, die meteen besteld en ook meteen uitgelezen. Dus toen ik hoorde dat er weer een nieuw boek uit kwam, duurde het niet lang tot deze in mijn bezit was en ook uitgelezen was.

En ik ben blij te zeggen dat hij niet tegenviel! Ik was iets minder enthousiast over dit onderwerp dan haar andere boeken omdat het onderwerp wat minder uitgebreid is,wat minder uitgewerkt. Maar tijdens het lezen maakt dat allemaal niet zo veel uit want het is wederom een erg tof boek waar ik als een speer doorheen ging.

De boeken van Kiera Cass, en The Betrothed is hierop geen uitzondering, zijn van die heerlijke feelgood boeken die je laten dromen over hoe het is om een prinses te zijn. Te leven in een wereld vol glamour en rijkdom. Tot de twist die altijd komt. Het kan nooit lang goed gaan en ieder boek van haar heeft altijd een ahhhh nee moment, waarop het sprookje doorgeprikt wordt.

Ik heb wel genoten van dit boek en ik kan niet wachten tot ik weer een volgend boek van Kiera Cass op de planken mag hebben staan 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s