Home » Recensies: Boeken » Recensie: P.S. I like you

Recensie: P.S. I like you

25486998Auteur: Kasie West
Titel: P.S. I like you
Genre: YA, Contemporary, Romance
Taal: Engels
Jaar: 2016
ISBN: 9780545850971
Aantal pagina’s:
330
Gelezen: Maart 2020
♥♥♥

Omslagtekst:
While spacing out in chemistry class, Lily scribbles some of her favorite song lyrics onto her desk. The next day, she finds that someone has continued the lyrics on the desk and added a message to her. Intrigue!

Soon, Lily and her anonymous pen pal are exchanging full-on letters—sharing secrets, recommending bands, and opening up to each other. Lily realizes she’s kind of falling for this letter writer. Only, who is he? As Lily attempts to unravel the mystery and juggle school, friends, crushes, and her crazy family, she discovers that matters of the heart can’t always be spelled out…

Recensie:
Ik heb dit boek als luisterboek beluisterd via Storytel en ik vond hem wel tof. Het is een verhaal waar je makkelijk inkomt en wat niet al te moeilijk geschreven is.

Het verhaal gaat over Lily die een anonieme penvriend heeft met wie ze brieven uitwisselt via de tafel tijdens scheikunde. Ze delen gedachten, gevoelens en songteksten en langzaam wordt Lily verliefd op haar penvriend, ook al heeft ze geen idee wie dat is.

Als lezer heb je wel vrij snel door om wie het gaat, en dat vond ik wel jammer. Het plot ligt er erg dik bovenop terwijl het boek wel zo geschreven is dat het de bedoeling is dat je wil weten wie het is. Er zijn geen verrassingen, geen onverwachte wendingen en dat is jammer.

Maar alsnog was het wel een fijn luchtig boek voor in de auto. Het is niet echt een bijster origineel of spannend verhaal, maar het is wel een simpel boek voor tussendoor.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s