Home » Recensies: Boeken » Recensie: Black Eyed Susans

Recensie: Black Eyed Susans

42774094Auteur: Julia Heaberlin
Titel: Black Eyed Susans
Genre: Thriller
Taal: Engels
Jaar: 2015
ISBN: 9781405941129
Aantal pagina’s
: 416
Gelezen: Maart 2020
♥♥♥

Omslagtekst:
Seventeen-year-old Tessa, dubbed a ‘Black-Eyed Susan’ by the media, became famous for being the only victim to survive the vicious attack of a serial killer. Her testimony helped to put a dangerous criminal behind bars – or so she thought.

Now, decades later the black-eyed susans planted outside Tessa’s bedroom window seem to be a message from a killer who should be safely in prison . . .

Recensie:
Vroeger had ik echt nul interesse in thrillers, maar de laatste tijd pak ik ze toch wat vaker op. Toen ik in Waanders in de Broeren was een tijdje terug, kwam ik naar buiten met een stapel boeken, waaronder deze. Het eerste wat me aansprak was de kaft, zo veelzeggend en dat zwart wit met een vleugje geel maakte het spannend.

En het boek was dat zelf ook wel. Ik zat gelijk in het verhaal vanaf het moment dat ik begon met lezen. Ik ging er dan ook vrij vlot doorheen. Je vraagt je af wat er nu precies gebeurt is en wat er nu aan de hand is, en hoe het verhaal afloopt. Ik vond het erg spannend en had tot vlak voor het einde en de ontknoping één duidelijke verdachte, maar uiteindelijk was het iemand anders. Fijn om verrast te worden.

Nu kan dat misschien komen doordat ik vrij nieuw ben in dit genre en dus nooit doorheb wie het nu gedaan heeft. Ik ken de clichés nog niet. Maar ik vond de ontknoping hier wel verrassend en spannend.

Toch heb ik het boek ‘slechts’ drie sterren gegeven. Hoewel ik het een spannend boek vond waar ik snel doorheen ging, vond ik het verhaal op zichzelf niet heel erg bijzonder. Ik heb genoten van het lezen, maar dat was het dan ook.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s