Home » Recensies: Series » Serierecensie: One day at a time

Serierecensie: One day at a time

Rita Moreno, Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez, and Marcel Ruiz in One Day at a Time (2017)Creators:  Gloria Calderon Kellett, Mike Royce
Titel: One day at a time
Seizoen: 4 seizoenen, 52 afleveringen (tot nu toe)
Genre: Comedy, sitcom
Jaar: 2017 –
Acteurs: Justina Machado, Todd Grinnell, Isabella Gomez
♥♥♥♥

IMDB Samenvatting:
Follows three generations of the same Cuban-American family living in the same house: a newly divorced former military mother, her teenage daughter and tween son, and her old-school mother.

Recensie:
Deze serie vond ik echt heel erg leuk! Ik was door netflix aan het scrollen en bekeek telkens een paar seconden van een nieuwe serie om vervolgens weer iets anders te proberen. Ook deze had ik in eerste instantie uitgezet, maar voornamelijk omdat het introfilmpje héél lang en saai is met een stom liedje. Maar als je die skipt is de serie echt heel tof.

Het is een sitcom over de familie Alvarez. Een oma, moeder en zoon en dochter en de huisbaas die nogal vaak over de vloer komt, en zo deel wordt van de familie. Hoewel het een sitcom is waarbij je makkelijk aflevering na aflevering na aflevering kan kijken, komen er toch ook wel dieper liggende onderwerpen aan bod, zoals (homo)seksualiteit, depressie, racisme en wat het betekent om familie te zijn.

Ik heb deze serie flink gebingewatched en op een gegeven moment wilde vriendlief ook meekijken, omdat het stiekem toch best een goede serie is, en niet zomaar iets flauws voor als er verder niks op tv is.

De serieuze onderwerpen worden afgewisseld met luchtige en humoristische scenes en als je het mij vraagt, wordt het hier perfect gebalanceerd, waardoor je een sitcom krijgt die luchtig en bingewaardig is, maar tegelijkertijd belangrijke onderwerpen aansnijdt zonder dat het al te zware kost wordt. Leuk en luchtig, met iets om over na te denken. Zeker een aanrader!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s