Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Hi there! Wow wat vliegt het weekend toch weer voorbij. We zijn alweer halverwege de zondag. I guess that’s what happens wanneer je jezelf in een boek verliest. Ik ben momenteel Night Circus aan het lezen en hij is erg moeilijk om weg te leggen! Maar ik wilde toch eventjes tijd vrijmaken om een showcase te schrijven en jullie de mooiste boeken te laten zien die ik sinds de kerstvakantie gekocht/geleend/gekregen heb…

DSC08738Een stapel(tje) waar ik erg blij mee ben! Ik was al langer bezig om de Harry Potter boeken te verzamelen in het Engels. De Nederlandse had ik natuurlijk al lang maar ik ben pas sinds kort begonnen met alle boeken in het Engels te lezen. Ik had de eerste vier boeken al en nu was het tijd om boek vijf te kopen en te lezen. Maar ik kon nergens boek vijf (laat staan zes en zeven) in dezelfde edities vinden. Niet voor een redelijke prijs. Ik ben inmiddels al een paar maanden aan het zoeken en het begon me zo erg te frustreren dat ik ben gezwicht voor een nieuwe box waarbij ik alle boeken in één keer kocht. Er was een koopje op Amazon die ik niet kon negeren. Het voelt een beetje als vals spelen, maar hey, nu heb ik in ieder geval een complete Harry Potter serie 🙂

Daarnaast kocht ik nog het boek How to be a travel writer van Lonely Planet om mijn reisverhalen op mijn reisblog te kunnen verbeteren.

Over reizen gesproken, ik ben druk bezig met het plannen van onze zomervakantie naar IJsland. En iets wat ik altijd doe als ik op reis ga, is boeken lezen die zich afspelen in het land van bestemming. Dus leende ik bij de bibliotheek Burial Rites van Hannah Kent, Onafhankelijke mensen van Halldór Laxness en Where the shadows lie van Michael Ridpath.

Hebben jullie de afgelopen tijd nog leuke boeken geleend of gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s