Home » Showcases » Showcase Sunday (en Christmas Gifts!)

Showcase Sunday (en Christmas Gifts!)

DSC07017Hoihoi! Hoe is het met jullie? Om te beginnen wil ik jullie natuurlijk het allerbeste wensen voor 2020 en ik hoop dat jullie fijne feestdagen achter de rug hebben! Wat zijn ze toch weer voorbij gevlogen!

Het is alweer zondag de 5e, dus de hoogste tijd voor een showcase van al mijn toffe kerstcadeautjes. En later deze week komen er nog wat jaaroverzichtjes en 2020 plannen voorbij op deze blog. Het afgelopen jaar ben ik wat minder actief geweest maar ik hoop dit in het nieuwe jaar te kunnen veranderen en mijn blogs weer wat actiever op te pakken! Maar nu eerst, tijd voor een showcase sunday 🙂

IMG-20191227-WA0006Ik heb maar gewoon foto’s gemaakt van de verschillende kerstdagen. Met Kerstavond vierden we kerst met mijn familie, ik maakte kaassoep vooraf, we gourmetten als hoofdgerecht en zuslief maakte het toetje. En na het eten deden we gezellig cadeautjes 🙂 Ik kreeg een toffe nieuwe rugzak, een eat me cookie cutter, supertoffe houten kleurpotloden, een boek met Disney liedjes om te leren spelen op de Ukulele en nog twee leesboeken, namelijk Nightingale van Amy Lukavics en Children of Virtue and Vengeance van Tomi Adeyemi, het vervolg op Children of Blood and Bone. En, last but not least, hier was ik namelijk supermegablij mee, een knuffelsleutelhanger van een vogeltje dat superveel lijkt op ons vogeltje van vroeger ♥

IMG-20191227-WA0004Op eerste kerstdag gingen we eerst gezellig naar mijn opa en oma en vervolgens hebben we lekker zelf thuis kerst gevierd. Een heerlijk viergangen diner met een roomkaasegel, kip-kokos-kerrie salade als voorgerechten, zalmrollade als hoofdgerecht en een stroopwafelbrownietrifle als toetje. Nom! En daarna cadeautjes. Ik kreeg van vriendlief een prachtig kettinkje (en de dag erna nóg een kettinkje waar ik de hele maand om al had zitten zeuren) en hij nam me mee naar prive stijldansles. Hoe leuk 🙂

IMG-20191227-WA0002Tweede kerstdag vierden we bij mijn schoonouders waar we een heerlijk vegetarisch kerstdiner aten en tussendoor cadeautjes deden. Ik kreeg twee supertoffe alpaca bloempotjes, Alice in Wonderland Thee van Bloomz (die errug lekker is!) en twee boeken, namelijk Queen of hearts van Colleen Oates en The Leaving van Tara Altebrando. Deze laatste heb ik stiekem ook al uitgelezen.

IMG-20191229-WA0002Ten slotte deden we ook nog Sinterkerst met vrienden, waar ik een hoop kleine cadeautjes mee naar huis nam van het dobbelspel, maar waarbij het hoogtepunt toch wel de Cat Lovers magnetic poetry kit was. Nu kunnen we kattengedichtjes maken op de koelkast! 🙂

Ik ben flink verwend, zoals jullie wel kunnen zien en ik ben overal superblij mee! Ik hoop dat jullie ook allemaal een toffe kerst achter de rug hebben ♥

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s