Home » Persoonlijk » November

November

2019 011Happy December allemaal! Onze kerstboom staat al klaar, de eerste advent calender cadeautjes zijn uitgepakt en de echte kerstcadeautjes stromen langzaam binnen om ingepakt te worden. Maar, ik had nog geen overzichtje gemaakt van november, dus tijd voor een blogpost!

November was een drukke, maar toffe maand vol leuke dingen en etentjes. Ik begon de maand goed met nanowrimo en de eerste 11 dagen ofzo heb ik braaf iedere dag mijn woordenaantal gehaald. Toen werd het helaas iets te veel allemaal en ben ik er mee gestopt. Maar ik ben wel nog van plan dit boek ooit af te gaan maken.
Wat we wél afgemaakt hebben deze maand is onze woonkamer. We zijn eindelijk gezwicht en hebben een kleien televisie gekocht en ook een nieuwe tv kast en koffietafel. Ik ben zo blij dat we weer een stapje verder zijn in het afmaken van ons huisje en alles in de stijl hebben die we willen 🙂
Verder ben ik deze maand goed bezig geweest met daadwerkelijk naar de sportschool en yoga gaan, zijn we naar Castlefest, Utrecht en de kerstmarkt in Duiven geweest en heb ik weer een dagje mogen shoppen voor werk bij de NBD waar ik een gigantische Harry van een Huis voor Harry tegenkwam. Helaas mocht ik hem niet meenemen…

In november heb ik slechts één boek uitgelezen (oeps), namelijk Thornhill van Pam Smy. Ik hoop in december meer te gaan lezen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s