Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Hallo daar! Het is zondag, dus tijd voor een showcase, terwijl ik zelf nu rondstruin op Castlefest in mijn Cheshire Cat onesie. Ik heb wat boeken gekocht en wat boeken geleend. Lees verder voor de boeken!

DSC08364Wat een winters ogend stapeltje, vinden jullie niet, met al dat blauw en wit? Het heeft wel wat. En het duurt ook nog maar een weekje tot december begint. Ik kan in ieder geval al niet wachten, daarom leende ik bij de bieb Winter in het kattencafe van Melissa Daley. Ik vond het eerste deel erg leuk en het tweede boek heeft een winters tintje. Perfect voor de komende koude dagen!
Daarnaast leende ik ook nog het boek Hygge van Meik Wiking. Dit was een tijdje terug zo’n hype en ik was er altijd al nieuwsgierig naar, dus nu leek het me tijd om hem zelf eens te gaan lezen!
Ook kocht ik nog twee boeken. Voor nanowrimo kocht ik Sterke Verhalen en hoe je ze schrijft als hulpmiddel om nano vol te houden. Inmiddels ben ik al gestopt omdat ik gewoon te veel nieuwe dingen aan het proberen was, en het werd een beetje te druk en stressvol… Maar het boek zelf is wel leuk. Ik ben benieuwd of hij me volgend jaar kan helpen Nano wel te halen…
Ten slotte is het weer eens tijd om te kijken naar de volgende vakantie. Dit jaar heb ik vriendlief laten kiezen waar we heen gaan, omdat ik het eigenlijk altijd uitkies. En hij koos voor IJsland! Ik ben nu al super enthousiast en heb het lonely planet boekje gekocht om alvast wat te gaan voorbereiden. Zin in!

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht/geleend/gekregen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s