Home » Leeslijstjes » Halloween TBR

Halloween TBR

naamloosWhoop whoop, bijna Halloween! Tijd om de enge boeken op te speuren om in de late uurtjes wat te griezelen! In deze blogpost vind je mijn Halloween TBR (en ook na Halloween want no way dat ik tijd heb om deze allemaal uit te gaan lezen…)

DSC08327Ik heb de bibliotheek en mijn eigen boekenkast eens afgestruind op enge of spannende boeken en ik kwam heel wat pareltjes tegen die ik nog steeds supergraag wil lezen. As I said, no way dat dat allemaal gaat lukken in de tijd vóór Halloween, maar dit zijn in ieder geval goede opties voor de komende periode.

Doll Bones van Holly Black. Ik ben niet echt een Holly Black fan (zie hier mijn recensie van White Cat, die viel echt enorm tegen) maar veel lezers zijn lyrisch over haar, dus ik wil dit boek wel een kans geven. De cover is in ieder geval super creepy en het boek gaat over personages die worden geteisterd door poppen. Veel enger dan dat kan het niet, toch?
Thornhill van Pam Smy is een graphic novel met zwarte pagina’s en een spannende zwartwitte cover. Ik weet niet helemaal zeker waar het verhaal over gaat, maar er zijn in ieder geval geesten en een instituut. Klinkt creepy enough…
Frankenstein van Maria Postema. Ik heb genoten van Mary Shelley’s Frankenstein en ik ben benieuwd wat Maria ervan gemaakt heeft.
Black-eyed susans van Julia Heaberlin is meer een thriller dan een horrorboek, maar het gaat wel over een moordenaar en het leek me spannend genoeg voor dit lijstje. Bovendien ben ik ook gewoon erg nieuwsgierig naar dit boek door mijn newfound interesse in thrillers.
Dolores Dolly Poppedijn van Thomas Olde Heuvelt. Yep, deze heb ik nog steeds niet gelezen. I know, slecht. Perfect voor halloween, dus!
De wilde heks van Lene Kaaberbol, want heksen passen perfect in dit thema en ik ben verliefd op de cover van dit boek.
Tot slot, Alice in zombieland van Gena Showalter want ik had nu al poppen, heksen, geesten en een moordenaar in het lijstje, en nog geen zombies (tenzij je Frankenstein’s monster een zombie noemt?) dus die misten we nog. En je kan nooit te veel Alice adaptaties lezen…

Een flinke lijst… Hebben jullie (een van) deze boeken gelezen? Welke moet ik volgens jullie als eerst oppakken?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s