Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Hoi daar! Het is een tijdje geleden dat ik een showcase heb geplaatst. Tot mijn verbazing zag ik dat ik ook bijna helemaal geen boeken heb gekocht sinds de laatste, en die was ergens in juli. Maar, afgelopen weekend las ik een razend spannend deel van een serie uit en moest ik direct de nieuwe hebben! Lees hier welke!

DSC08204Vorig weekend las ik Empire of Storms van Sarah J. Maas uit, het vijfde deel alweer van de Throne of Glass serie. En wow, wat eindigt hij spannend! Ik heb meteen de volgende besteld, en, waarom ook niet, het deel dat daarop volgt. Tower of Dawn en Kingdom of Ash. Toen het pakje binnenkwam, kwam ik er achter dat het zesde deel niet direct verder gaat waar deel vijf eindigt, maar met het verhaal van een ander personage. Oh, de cliffhanger! Ik zal hem dan maar razendsnel moeten uitlezen…
Naast die twee boeken ontving ik deze week ook het kinderboekenweekgeschenk Haaientanden van Anna Woltz. Stiekem heb ik nog nooit eerder iets van haar gelezen, maar ik heb al veel lovende berichten gehoord over het geschenk, dus ik ben erg nieuwsgierig! Ten slotte, deze had ik al een tijd geleden gekocht, namelijk met Castlefest: Alice in zombieland, maar ik had deze nog niet eerder met jullie gedeeld.

Zo, dat was het weer. Hebben jullie de afgelopen week nog leuke boeken gekocht of gekregen?

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday

  1. Alice in Zombieland vond ik zo ontzettend leuk. Veel leesplezier! Ik kocht afgelopen week Wilder Girls over voor een klein prijsje en verder heb ik Safe Haven gekocht bij de kringloop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s