Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Goeiemorgen! Weertje hè! De zomer is weer bezig! Ik moet zelf nog even wachten tot ik vakantie heb (pas in september, booh!) en ik zie al zoveel mooie vakantiefoto’s voorbij komen! Maar ik geniet lekker in de koelte van ons huis van een aantal mooie nieuwe boeken. Ik heb er weer een paar bij! Tijd voor een showcase!

DSC07197Ik heb Pan’s labyrinth van Cornelia Funke binnen, dankzij de leesclub van Hebban. Dankjewel! Het is echt een plaatje! Hebben jullie hem al voorbij zien komen in mijn Instagram feed?
Daarnaast zijn we afgelopen zondag een dagje eropuit geweest. We begonnen in Giethoorn, ook wel bekend als ‘Hollands Venetië’ (nee ik weet het ook niet). Daarna zijn we bij de Hunebedden gaan kijken omdat die toch dichtbij waren en vervolgens zijn we terug naar huis gereden en hebben we nog een tussenstop gemaakt in Zwolle voor een high tea en natuurlijk Waanders in de Broeren! Ik had nog een boekenbon en ik heb een aantal mooie boeken uitgekozen, namelijk And the ocean was our sky van Patrick Ness, want die had ik nog steeds niet en ze hadden hem hier in paperback. Ik ben nog bezig in Moby Dick maar misschien is dit een extra stok achter de deur om die eindelijk eens uit te lezen. Daarnaast kocht ik twee boeken die ik nog niet kende, namelijk Gingerbread van Helen Oyeyemi, een magisch realistische hervertelling van Hans en Grietje. De cover was zo pretty dat ik hem niet kon laten liggen. En ten slotte kocht ik ook Black-eyed Susans van Julia Heaberlin, die ik niet kende tot ik hem op Goodreads opzocht en de originele kaft erbij zag. In ieder geval is het een thriller die me erg spannend in de oren klonk!

Hebben jullie deze week nog leuke nieuwe boeken aan je boekenkast toegevoegd?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s