Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Hoi allemaal! Wat een druilerige zondag is het vandaag. Het voelt nog niet echt als zomervakantie. Maar dat heb ik ook nog niet, dus dat scheelt. Ik moet zeggen dat ik dit toch prefereer boven het wekenlange 40 graden dat we vorig jaar hadden. Anyway, het is en blijft zondag en dat betekent… tijd voor een showcase!

DSC07013Niet zo’n hele flinke stapel vandaag, maar goed. Ik heb een aantal boeken geleend, namelijk Droom meester van Tim Post over lucide dromen, Maar je ziet er helemaal niet autistisch uit van Bianca Toeps. Hex van Thomas Olde Heuvelt die ik echt nét vanmorgen uitgelezen heb. Wat was die spannend! De recensie komt snel online. En ten slotte de dvd van Pan’s Labyrinth omdat ik me heb opgegeven voor de leesclub op Hebban van het nieuwe boek van Cornelia Funke, en ik de film nog niet had gezien. Ik weet nog niet of ik mee mag doen met de leesclub (duimen!) maar ik ben sowieso razend nieuwsgierig naar het boek. Maar, eerst de film kijken! Dat is ook weer eens wat anders…
Ten slotte kocht ik laatst nog een nieuw kookboek, namelijk Het meal planning kookboek van Chickslovefood. Ik heb al een paar gerechtjes gemaakt en die waren erg lekker! Ik ben benieuwd naar de rest.

Hebben jullie de afgelopen weken nog leuke boeken gekocht of geleend?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s