Home » Recensies: Boeken » Recensie: We are okay

Recensie: We are okay

28243032Auteur: Nina Lacour
Titel: We are okay
Genre: Contemporary YA
Taal: Engels
Jaar: 2017
ISBN: 9780525425892
Aantal pagina’s: 236
Gelezen: Juni 2019
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Marin hasn’t spoken to anyone from her old life since the day she left everything behind. No one knows the truth about those final weeks. Not even her best friend, Mabel. But even thousands of miles away from the California coast, at college in New York, Marin still feels the pull of the life and tragedy she’s tried to outrun. Now, months later, alone in an emptied dorm for winter break, Marin waits. Mabel is coming to visit, and Marin will be forced to face everything that’s been left unsaid and finally confront the loneliness that has made a home in her heart.

Recensie:
Ik ben dit boek al meerdere keren tegengekomen, maar ik legde het telkens toch weer terug omdat ik andere boeken tegen kwam die me op dat moment meer aanspraken. Maar toen zag ik dat we het in de bibliotheek hadden, dus ik besloot hem daar te lenen.

Zonde eigenlijk, dat ik het telkens terug legde, want het is echt een heel mooi boek. Het is een erg aangrijpend, rustig verhaal. Het is niet het soort boek dat razend spannend is en je in één keer uitleest, maar een boek dat het verdient om de tijd voor te nemen.

Ik  vond het een mooi verhaal. Marin is een personage met wie je gemakkelijk kunt identificeren. Als lezer vraag je je af wat er is gebeurd, maar je gunt haar ook de tijd om haar verhaal te vertellen.

Dit boek raakte me. Ik vond het echt een sterk verhaal dat erg mooi geschreven is. Het is heel beeldend en zit vol met gevoel. Aanrader!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s