Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Hoi daar! De zomer is begonnen, en er komt een flinke hittegolf aan. Tijd om lekker buiten te gaan zitten (of misschien juist binnen met de airco?) en een goed boek! Ik heb afgelopen week geen nieuwe boeken gekocht, maar wel een aantal boeken geleend bij de bibliotheek die ik jullie graag wil laten zien!
Stiekem is dat niet helemaal waar, maar ik ben nog steeds aan het wachten op de postbode die al een halfuur te laat is, dus dat laat ik jullie volgende week wel zien.
Anyway, tijd voor een korte showcase!

WhatsApp Image 2019-06-22 at 16.57.04Ik heb van de week drie nieuwe boeken geleend bij de bibliotheek, onder het mom van, meer lenen, minder kopen. Al jeuken mijn handen wel om al die prachtige nieuwe boeken aan te schaffen die ik dagelijks voorbij zie komen…
Anyway, ik leende The silent patient van Alex Michaelides omdat Romi er zo’n enthousiaste recensie over had geschreven. Ik heb hem binnen twee dagen ook uitgelezen. Wat een tof boek! Hij zit echt goed in elkaar. Ik zal proberen de recensie snel te schrijven en te delen.
Verder leende ik nog The unbeatable Squirrel Girl van Shanon Hale. Een verhaal over een meisje dat half meisje half eekhoorn is, en een superheld. Ik weet het ook niet, maar het klonk leuk…
Ten slotte nog een non-fictie boek, het Zero Waste Project van Jessy en Nicky Kroon. Ik ben steeds meer geïnteresseerd in manieren om het klimaat een handje te helpen en daarbij wat minder afval te produceren. Ik ga niet te moeilijk doen om zero waste te gaan leven, maar minder kan altijd en ik hoop dat dit boek me goede tips kan geven.

Dat was het weer voor vandaag! Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht/geleend/gekregen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s