Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Happy sunday! Het is weer een heerlijk lente weertje. Perfecte tijd om lekker in de tuin te gaan zitten lezen. Ik heb weer een mooi stapeltje nieuwe boeken en tijdschriften om te laten zien vandaag!

WhatsApp Image 2019-03-31 at 14.04.46Ik ben alweer wat reisjes aan het plannen. In mei gaan we naar Keulen en de Eifel voor een paar dagen. We waren ook al aan het kijken waar we naartoe willen in de zomer en de keuze is uiteindelijk gevallen op Sevilla! Zoals jullie weten, koop ik altijd reisboekjes van de plaatsen waar we heen gaan, en mijn favoriete boekjes behoren tot de 100% series. Tijd voor een nieuw boekje! Het is nog een beetje vroeg om te gaan plannen, want we gaan pas in september, maar er is nu een actie dat je bij aankoop van een 100% boekje een 100% dichtbij reisgids erbij krijgt, met tips om dingen te doen in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Antwerpen en Brussel. Super leuk, dus ik heb mijn Sevilla boekje alvast gekocht!
Een ander boek dat ik kreeg deze week, was het boekenweekgeschenk Jas van Belofte van Jan Siebelink. Ik ben het zelf niet helemaal eens met de thema van deze boekenweek, maar een gegeven paard… En Jan Siebelink is wel een goede auteur, dus ik ben alsnog wel benieuwd naar dit boekje.
Verder leende ik het boek Yoga – 15 minuten van Ulrica Norberg. Ik wil al langer yoga proberen en ik heb ook al meerdere keren geprobeerd te starten met de daily yoga challenge, maar ik kwam erachter dat ik de posities in de eerste les al niet voor elkaar krijg, en dan houdt het snel op. Ik hoop dat dit boek me iets wijzer kan maken.
Ten slotte kreeg ik deze week ook twee tijdschriften binnen. Van Flow verschijnt deze week de special Women that matter over inspirerende vrouwen in de geschiedenis. Ook kwam mijn eerste nummer van Columbus binnen, een reistijdschrift dat ik een tijdje terug afsloot. Daarbij zat nog een extraatje, namelijk een boekje met een overzicht van alle landen ter wereld en de beste periode om daarnaartoe op vakantie te gaan. Super handig!

Een mooie stapel, vind ik zelf. Hebben jullie nog leuke boeken gekocht of geleend deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s