Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017
Hallo daar! Is het bij jullie ook zulk lekker weer? De lente is eindelijk begonnen! Tijd om snel een showcase te schrijven en dan misschien nog wat posts voor mijn nieuwe blog en dan maar snel naar buiten! En deze showcase heeft een thema, namelijk: katten!

WhatsApp Image 2019-03-24 at 13.45.01Een tijdje terug was ik aan het zoeken naar leuke dingen om te doen in Nederland. Omdat je niet altijd tijd/geld hebt om op vakantie te gaan en er in Nederland ook best wat leuke dingen zijn om te ontdekken. En toen kwam ik een advertentie tegen van een expositie met de titel Katten in de Kunst. Hallo, awesome! In het stedelijk museum in Vianen is een tijdelijke expositie van kattenkunst van Henriette Ronner-Knip. Ik had nog nooit van haar gehoord. Deze week gingen we er heen en hoewel de expositie erg klein was, was het wel de moeite waard omdat er prachtige schilderijen van katten te bezichtigen waren. Ik kocht in de souvenirwinkel ook nog een boek met nóg meer kattenschilderijen.
Mocht je interesse hebben in de expositie, dan is deze nog te zien tot half mei.

Daarnaast leende ik deze week, ongerelateerd maar geheel toevallig, ook een boek over katten bij de bibliotheek. Ik kwam het boek Molly en het katten café tegen en moest hem gelijk gaan lezen. So I did. En de recensie staat inmiddels ook al online.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht of gelezen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s