Home » Recensies: Boeken » Recensie: People like us

Recensie: People like us

35356380Auteur: Dana Mele
Titel: People like us
Genre: YA mystery, thriller
Taal: Engels
Jaar: 2018
ISBN: 9781524741709
Aantal pagina’s: 378
Gelezen: Mei 2018
♥♥♥

Omslagtekst:
Kay Donovan may have skeletons in her closet, but the past is past, and she’s reinvented herself entirely. Now she’s a star soccer player whose group of gorgeous friends run their private school with effortless popularity and acerbic wit. But when a girl’s body is found in the lake, Kay’s carefully constructed life begins to topple.

The dead girl has left Kay a computer-coded scavenger hunt, which, as it unravels, begins to implicate suspect after suspect, until Kay herself is in the crosshairs of a murder investigation. But if Kay’s finally backed into a corner, she’ll do what it takes to survive. Because at Bates Academy, the truth is something you make…not something that happened.

Recensie:
Wauw, dit boek ben ik echt compleet vergeten. Gelukkig schrijf ik altijd op wat ik van boeken vind zodra ik ze uit heb. Phew. In ieder geval, ik kreeg dit boek in een celebratebooks box dus ik heb het niet zelf uitgekozen. Het leek me in eerste instantie ook wel een leuk boek, en deed me denken aan Pretty Little Liars en Riverdale.

En daar leek het ook inderdaad op. Het is een murder mystery met behoorlijk wat intrige. Het is vlot geschreven en als lezer ga je er als een speer doorheen. Ik wilde telkens weten hoe het verder ging en wat de onthulling was en ik geloof dat ik het boek ook in een dag of twee uitgelezen heb.

Ik vond het een leuk verhaal. Het was misschien niet super bijzonder, maar de setting was leuk en geloofwaardig en ik kon me goed inleven met het hoofdpersonage. Als minpuntje heb ik verder nog dat het soms wat voorspelbaar was.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s