Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Wat een weertje hè? Pfft. Ik wil heel graag een dagje iets leuks doen maar het blijft maar regenen. Dan maar tijd om wat blogjes te schrijven! De laatste tijd merk ik dat deze blog een beetje op een laag pitje staat. Ik had heel lang het idee om een reisblog te beginnen en nu ik dat heb gedaan, gaat veel van mijn blogtijd daarheen. Wat eigenlijk ook wel zonde is, want ik wil hier ook blijven posten. Gelukkig kan ik wel wat blogjes en recensies inplannen nu het weer zo slecht is. Te beginnen met deze (ini mini) showcase!

WhatsApp Image 2019-03-15 at 19.03.55Ik heb deze week maar één boek gekocht, namelijk You only live once. Het is een boek dat uitgegeven is door lonely planet en vol staat met toffe bucketlist ideeën. Ik kan echt nooit genoeg krijgen van boeken over reizen en deze kan ook zeker mooi bij de rest van mijn verzameling. Ik kreeg hem vandaag pas binnen dus ik heb hem alleen nog door kunnen bladeren, maar het ziet er veelbelovend uit en ik ben nu al enthousiast!

Daarnaast heb ik een nieuw tijdschriftabonnement afgesloten. Ik was aan het zoeken naar leuke reistijdschriften en kwam toen Columbus tegen. Ik kende het nog niet, maar het klonk tof en dus bestelde ik een proefabonnement van 4 nummers en een extra citytrip special. Dat was twee weken geleden, en er ging vanalles mis, maar na honderd keer over en weer gemaild te hebben met de klantenservice, heb ik nu eindelijk de special binnen. Ik hoop dat de rest van het abonnement minder gedoe oplevert, want ik ben erg nieuwsgierig naar de tijdschriften.

En dat was het eigenlijk alweer. Een kleine showcase, dit keer. Hebben jullie zelf nog leuke nieuwe boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s