Home » Showcases » Showcase

Showcase

DSC07017Nieuwe week, nieuwe boeken! En ik heb weer wat pareltjes in mijn boekenkast kunnen zetten, hoor!

1626A98F-2896-4CEA-8BAB-9C1831D314C7Ik vertelde jullie al dat we een dagje naar Rotterdam waren gegaan om een bezoekje te brengen aan mijn favoriete boekhandel. En daar kun je natuurlijk niet naar buiten lopen zonder een stapel nieuwe boeken. Ik heb nog heel lang staan twijfelen, maar ik kocht uiteindelijk drie boeken, namelijk Empire of Storms, het volgende deel in de Throne of Glass serie (want ik moet toch weten hoe het verder gaat). De andere boeken die ik gekocht heb, kende ik nog niet. Zo heerlijk om nieuwe boeken te ontdekken! Ik ontdekte The book jumper van Mechtild Gläser. Het is een boek over iemand die in boeken kan springen en zich dan in het verhaal begeeft. Is dat niet de droom van iedere boekenliefhebber? Het klinkt als een heel tof boek en ik kan niet wachten om hem te gaan lezen. Ten slotte kocht ik The monsters we deserve van Marcus Sedgwick. Ik had eigenlijk Nevernight in mijn handen maar dit boek riep me. Ken je dat? Dat je in de boekhandel staat en dat een boek je smeekt om meegenomen te worden. De cover is prachtig en de omslagtekst en de eerste pagina’s waren zo intrigerend dat ik hem eigenlijk al niet neer kon leggen. Het is een soort combinatie van een horrorverhaal en een literair essay. En hij moest mee. Dus legde ik Nevernight voor de zoveelste keer terug.

Daarnaast heb ik nog twee boeken geleend bij de bieb. Het boek Dubbelleven van Dagmar Bach, een verhaal over een meisje dat naar parallele werelden springt. Tenslotte leende ik nog The Looking Glass Girl van Cathy Cassady, een adaptatie van Alice.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht, geleend of gekregen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s